Ik ben een geboren en getogen Volendammer en al mijn hele leven lang in de ban van muziek.  Als klein jongetje stond ik al, met een mattenklopper als gitaar, bij mijn grootouders op een vuilnisemmer te zingen. Op mijn achtste stond ik voor het eerst op een podium, dit was tijdens een carnavalsmiddag op de lagere school. Mijn toenmalige leraar Jaap Bont was degene die mij op het podium het nummer  “Daar bij de waterkant”  van de Havenzangers liet zingen.
 
Ik hou van gezelligheid en wilde van jongs af aan zingen op feesten en partijen. In 1995 gaven mijn ouders een feest ter ere van hun 25 jarig huwelijk en daar heb ik toen een aantal liedjes gezongen onder begeleiding van de toenmalige feestband “Emotion”. Deze formaties bestond destijds uit Klaas Steur , Ton Koning en Thoom Veerman. Eind 1996 vroeg Thoom Veerman of ik misschien iets samen met hem wilde opstarten. Dit was het begin van het duo “Dos Chicos”.
 
Dos Chicos
Vanaf januari 1997 tot en met september 2007 hebben wij samen vele feesten, partijen, diner dansants en feestavonden muzikaal omlijst. Ook traden we op met verschillende bekende artiesten zoals, Benny Neyman, Piet Veerman, Lee Towers, Marianne Weber, Corry Konings, Frans Bauer, Jan Smit etc. Voor mij is dit een hele mooie periode geweest waarin ik enorm veel heb geleerd van, en gelachen met Thoom Veerman. In 2007 besloot ik wegens drukke werkzaamheden te stoppen met Dos Chicos. De laatste optredens tijdens de kermis in de St. Jozef in Volendam waren fantastisch en we kregen ontelbare kaarten en cadeau`s als dank.
  

Kort nadat we gestopt waren werd Thoom Veerman gevraagd voor de Tribute to the Cats Band. Tot op de dag van vandaag is dit een zeer succesvolle band die in het hele land de Cats muziek op een fantastische wijze ten gehore brengt. In de loop van 2008 werd ik af en toe gevraagd om op feestjes te komen zingen. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan en ik ben vanaf dat moment solo verder gegaan.
 
Naast de solo werkzaamheden ben ik in 2010 samen met Jan Koning, Cor Klein, Ad Smits, Marit Zwarthoed en Martijn Tuijp de Feestband TOEK gestart. Alle bandleden waren op dat moment al jaren bekend in de Volendammer muziekscene. Jan, Cor en Ad hebben samen in de Kirries gespeeld, Marit jarenlang in o.a. Stampvast en Martijn in X- Rog. Het was een feest om met deze muzikanten op te treden. Ondanks de gezelligheid besloten we in 2014 te stoppen. Heel erg jammer maar we kunnen met een goed gevoel terug kijken op 4 mooie jaren.
 
Nadat er een einde was gekomen was gekomen aan Feestband TOEK ben ik weer voor 100% solo verder gegaan en ben ik te boeken voor feesten, partijen, diner dansant, feestavonden etc.
 
Ik hoop dat ik dit nog jaren mag blijven doen en wie weet komen wij elkaar tegen!
 
Met muzikale groet,